backgroundtop
Logo van deblessure.nl
     facebook twitter  
Label DeBlessure.nl
DE BLESSURE / DE ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

DE ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

 

Een afgestuurd fysiotherapeut zonder specialisme wordt een algemeen fysiotherapeut genoemd. De algemeen fysiotherapeut is een deskundige op het gebied van houding en beweging. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijks leven door fysieke klachten bij het bewegen belemmerd worden. Het doel van een algemeen fysiotherapeut is een betere kwaliteit van leven en bewegingsvrijheid creëren.

Patienten die bij een fysiotherapeut onder behandeling komen kunnen in een groep of individueel behandeld worden. Aan de hand van een behandelplan dat wordt opgesteld, worden door middel van adviezen, therapeutische verrichtingen van de fysiotherapeut en oefeningen de doelen behaald die samen opgesteld zijn.

Naast het behandelen van klachten en blessures richt de fysiotherapie zich de laatste jaren steeds meer op de preventieve gezondheidszorg.

Er zijn diverse werksettings waarin fysiotherapeuten werkzaam zijn. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan particuliere praktijken, gezondheidscentra, revalidatiecentra, ziekenhuizen of bij bedrijven.

 

www.defysiotherapeut.com


backgroundbottom
Bronvermelding | Algemene voorwaarden

Dit is een produkt van :
Logo JH Consultancy
© Copyright JH Consultancy 2014, All rights reserved
Webdesign by : FISHTANKMEDIA.NL