backgroundtop
Logo van deblessure.nl
     facebook twitter  
Label DeBlessure.nl
DE BLESSURE / DE CHIROPRACTOR

DE CHIROPRACTOR

 

Het doel van een chiropractor is om het functioneren van de patiënt te verbeteren. Dit doet de chiropractor met behulp van manuele technieken (technieken die met de hand worden uitgevoerd) die gericht zijn op de stoornissen aan de wervelkolom en het zenuwstelsel. In de chiropractie staat de algehele gezondheid centraal. Dit betekent dat de chiropractor ziet dat lichamelijke problemen gevolgen kunnen hebben op het sociale of emotionele leven, maar ook andersom. Advies en begeleiding is een belangrijk onderdeel van de behandeling van een chiropractor.

De chiropractor behandeld met name rugklachten, maar richt zich onder andere ook op hoofdpijn, migraine, gevolgen van whiplashtrauma, sportblessures, bekkeninstabiliteit of de gevolgen van artrose

In Nederland wordt chiropractie als een alternatieve geneeswijze gezien. Er is geen wetenschappelijk bewijs over de effectiviteit van een behandeling door een chiropractor. Het is niet nodig om een verwijzing van bijvoorbeeld een huisarts te hebben om een afspraak bij de chiropractor te maken.

 


backgroundbottom
Bronvermelding | Algemene voorwaarden

Dit is een produkt van :
Logo JH Consultancy
© Copyright JH Consultancy 2014, All rights reserved
Webdesign by : FISHTANKMEDIA.NL